Водещи новини

Миниинвазивна хирургия в АГО на МБАЛ „Уни Хоспитал“

Акушеро-гинекологичното отделение покрива всички съвременни стандарти в лечението, акцентира д-р Георги Василев,

 специалист с дългогодишен опит и началник на АГО в „Уни Хоспитал“. Новото, което предлагаме, е миниинвазивна гинекологична ендоскопска хирургия, подчерта още той.
Радикални гинекологични операции, електрохирургия, в неонатологичния сектор – възможност за отглеждане на бебета над 800 грама, са част от другите дейности в АГО, съобщи д-р Василев на провелата се на 27 юни пресконференция.
В „Уни Хоспитал“ може от А до Я да се свърши работа. С никого не се конкурираме от региона, защото болницата е с национално значение, заяви той. В отделението по акушерство и гинекология се извършват подготовка и осъществяване на нормални и оперативни раждания, както и непосредствено наблюдения след тях, интензивно наблюдение на бременност с повишен риск, операции при статични гинекологични заболявания.
Механизмът на раждането го е измислил Бог, от нас единственото, което се изисква, е да предлагаме качество и сигурност на родилките, заяви още д-р Василев. На журналистически въпрос на oshtepdn.com той отговори, че през месеца на отворените врати над 600 жени от региона са преминали безплатен профилактичен преглед, като е оформен и лист с чакащи от около 60-70 жени, за които не стигнало времето.
Предизвикателството пред екипа на „Уни Хоспитал“ е утвърждаването на европейските стандарти в комплексното обслужване на пациентите, което включва модерна диагностика, лечение (хирургично и терапевтично), диспансеризация и профилактика.
Д-р Георги Василев е работил в болници във Враца, София и Ихтиман. Член е на Българското дружество по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина. Има редица допълнителни квалификации, сред които образна диагностика на млечната жлеза, карцином на млечната жлеза; онкогинекология…

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.