Премиерът Борисов ще реже лентата на „Уни Хоспитал“ тази събота

Снощи – 8 юни, по време на церемонията по връчване на годишните награди на КРИБ в София в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк

министър-председателят Бойко Борисов е съобщил, че „в събота предстои да открие лично новата панагюрска болница „Уни Хоспитал”,  в която са инвестирани над 90 млн. лв.“ Премиерът е казал това при връчване на специалната награда на „Асарел-Медет“ АД на КРИБ за принос към българската икономика, съобщиха от отдел „Комуникации“ на панагюрската компания.
В обръщението си към присъстващите министър-председателят Бойко Борисов акцентирал върху устойчивото развитие на Панагюрище, като подчертал, че „през последните пет години в града са реализирани редица мащабни проекти – подмяна на ВиК-мрежата, изграждането на пречиствателна станция, регионално депо за отпадъци и спортна зала, както и обновената централна част с новите фонтани“. 
Припомняме, че на 20 август 2015 год. министър-председателят Б.Борисов преряза лентата и на панагюрската спортна зала „Арена Асарел“.

Вижте още

Проведе се шестото издание на инициативата „Победителите“ в подкрепа на онкоболните

Днес в зала ”Арена Асарел” се проведе волейболен турнир „Ние сме“ – шесто издание на …

Един коментар

 1. А Г – н Борисов, да му се свети името, случайно дали е споменал за отвратително вонящата канализация, което е осезаемия за всички жители и гости на града, резултат от реализирането на единия от споменатите от него проекти.

  Тази отвратителна воня е на път да стане една от „забележителностите“ на град Панагюрище, заради която не си струва да бъде посетен, или пък може би си струва, за да се разбере най-накрая за какво качество на изпълнение става на въпрос.

  Питанките са две:
  1. кои контролираше изпълнението на проекта и допусна това?
  2. какво правим сега, т. е. какво прави общината?

  Отговорите са два:
  1. на първия въпрос – никой;
  2. на втория въпрос – нищо;

  С две думи – Българска работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.