Водещи новини

Готова била схемата как Наплатанов да стане съветник

След като на изборите през октомври 2015 година Томи Наплатанов не събра достатъчно доверие,

за да бъде част от настоящия Общински съвет, че чуха коментари – официални и неофициални, че е упражняван натиск върху някои хора от групата на ПП ГЕРБ да се откажат в негова полза. Припомняме споделеното официално мнение от Галина Богоева, публикувано във в-к „Време“ в края на миналата година.
„След като Т. Наплатанов не влезе в Общинския съвет, върху мен беше упражнен  безпринципен  натиск от негова страна да се откажа от съветническото място. Аз считам, че неговото поведение беше недостойно и унизително.  Това показва безсилието на един човек с болни политически амбиции да върви напред с цената на всичко, дори да наруши закона.  
Хората гласуваха и дадоха своя вот. Това, че Наплатанов не може да се примири все още, че не е влезнал в Общинския съвет, е лично негов проблем“.
Последва привидно затишие. Особено след избора на Христо Калоянов от ПП ГЕРБ за председател на Общинския съвет. Но неофициално коментарите как Томи Наплатанов ще бъде вкаран в Общинския съвет продължиха. След средата на март се заговори на уше, че обявеният конкурс за началник на отдела за социалните дейности щял да бъде спечелен от настояща млада общинска съветничка от ГЕРБ. Така на нейно място в местния законодателен орган  ще влезе Томи Наплатанов.
Предстои да разберем дали това ще стане факт.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Един коментар

  1. Искам и аз по някоя такава схема,Кмет да стана….баре !!! Без да си избран легитимно от народа,чрез натиск,заплахи,и тарикатски селски схеми да се навираш да ставаш Общински съветник,е малко нагло….!!! Особено от гледната точка на хора независими,давали гласа си за тези Общински места,мислещи разумно,и нямащи страх….и имащи възможности….тези схемии и щения изглеждат направо грозни,и повече от нагли !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.