Водещи новини

Бързо полицейско производство за крадец на силов алуминиев кабел

Вчера около 17.00ч. в РУ-Панагюрище бил получен сигнал от охраната на голямо рудодобивно предприятие край града.

Служителите засекли лек автомобил „БМВ”, в чиито багажник били открити около 41 метра силов алуминиев кабел. Незабавно на мястото пристигнала дежурна група, която установила, че това са В.И.- 24г. от софийското село Църквище и съучастникът му С.С.- 27г. от съседното село Мирково. Двамата са задържани в ареста, а откраднатото е иззето. По случая се води бързо полицейско производство, съобщиха днес от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.  
На територията обслужвана от ОДМВР-Пазарджик продължават активните действия по разпоредените от Главния секретар на МВР мерки. През изминалите две денонощия са регистрирани 8 заявителски материала, като от тях са разкрити 7 престъпления.  Извършени се проверки на 618 човека и 396 моторни превозни средства. Над 60 са проверките на питейни и увеселителни заведения, хотели, къщи за гости и игрални зали. 37 са засечените и проверени лица от криминалния контингент в региона. 27 са проверките на юридически лица извършващи частна охранителна дейност.
    В хода на проверките са установени нарушения от различен вид, за които са съставени 87 акта и 30 глоби с фиш.

      

       

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.