Водещи новини

Работните места в болницата щели да бъдат 600, проблем имало с настаняването на лекари

Инвестиционният проект за изграждане на модерния медицински комплекс в Панагюрище надхвърли първоначално

обявените през април 2015 година  55 милиона леваи към момента вложените средства са над 100 /сто/ милиона лева. Това е съобщено от представители на „Асарел-Медет“ АД на провелата се на 10 февруари работна среща на кметския състав с местния бизнес и председателите на спортни клубове.
Този понеделник на заседание на комисията по здравеопазване  в Общинския съвет изпълнителният директор на „Асарел Панагюрище Здраве“ АД д-р Борислав Ацев е обявил пред съветниците, че работните места в модерния медицински комплекс ще са 600, а не 300, както бе казано и писано официално миналата година.
Той е съобщил още, че като голям проблем се очертава липсата на места в Панагюрище за настаняване на медицинските кадри, които идват отвън. Проблемът може да се задълбочи, когато заработи онкологичният център, тъй като няма да има къде да отсядат близките на лекуващите се в Панагюрище.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.