Водещи новини

Белишки – председател на Европейската комисия

През последните дни в интернет пространството прочетох доста интересни идеи и предложения относно политическата кариера

 на кмета на община Панагюрище Никола Белишки. Едно от предложенията на патриотарстващите е Белишки да бъде номиниран от премиера Бойко Борисов за кандидат-президент на ПП ГЕРБ на предстоящите избори наесен. От моя гледна точка – малко е. По-добре би било Никола Белишки да бъде избран за председател на Европейската комисия, та цяла Европа да усети от тази благина на неегоизъм, която ние усетихме в речта на панагюрския кмет на 1 май 2015 година. А защо да не бъде номиниран от българското правителство и за генерален секретар на ООН?
Надявам се, ще имам последователи на идеята, тъй като напоследък, особено през последните 2 години, г-н Белишки показва, че се справя блестящо на практика с идейния призив на покойната Людмила Живкова за всестранно развити личности.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.