понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

СК „Один“ се стяга за държавното първенство в края на януари

Десетки таекуондисти от панагюрския клуб „Один“ днес проведоха поредната си тренировка в новата зала на ул.“Райна Княгиня“. 

Под зоркия поглед на двамата инструктори – Желязко Гагов, V дан, и Здравко Еров, II дан, загряването на съотборниците си проведе Илчо Машев, след което започна същинската тренировка.
Одинци се подготвят усилено за държавното първенство по спаринг в Пловдив на 28 януари, след което ще домакинстват на първенството по форма в зала „Арена Асарел“.

Припомняме, че Илчо Машев намери място в споортната топдесетка на община Панагюрище за 2015 година, като бе класиран на осмо място. Той е държавен шампион на форма и на спаринг по таекуон-до – деца; класиран 4-7 място на Европейско първенство по таекуон-до; шампион на спаринг на турнирите „България оупън“ – Благоевград и „Багатур“ – Стара Загора; шампион на турнира „Хърватска оупън“ – Хърватска‘2015; вице държавен шампион по кик бокс за 2015 година – стил лайт контакт
Трета година част от СК „Один“ е 7-годишният Георги Ганчев Байков, брат на Добри Байков, който вече е национален състезател. Георги съобщи, че утре -17 януари, става на 8 години.
Екипът на oshtepan.com му желае здраве и
много успехи в спорта и живота!
 

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.