понеделник , 6 май 2024

„Междузведни войни“ и „Добрият динозавър“ още на 22 декември в панагюрското кино

В навечерието на Коледа анимацията „Добрият динозавър“ (“The Good Dinosaur”) ще завладее сърцата на малки и големи,

като разкаже вдъхновяваща история за силата на приятелството и предизвикателствата пред порастването по остроумен и много забавен начин. „Добрият ддинозавър“ може да се гледа още утре – 22 декември, в панагюрското кино „Модерен театър“ от 17: 15 часа. Другите прожекции са на 23 декември /сряда/ също от 17: 15 часа и в събота – 26 декември, от 16: 30 часа.
Цената на билета е 5,00 и 6,00 лв.
Тези, които не са успели да гледат миналата седмица култовата лента „Междузвездни войни:Силата се пробужда“, могат да го направят на 22 декември /ВТОРНИК/ и на 23 декември /СРЯДА/ от 19.30 часа, а на 26 декември /СЪБОТА/ от 19.00 часа. Билетите са по 5.00 и 6.00 лева.
Сюжетът на анимацията „Добрият динозавър“ разказва за вселена, в която огромният астероид, причинил изчезването на динозаврите преди милиони години, пропуска планетата Земя и целият животински и растителен свят остава непроменен. В основата на историята е динозавър, опитващ се да намери своето място в непредсказуемия свят, който постепенно се запълва от човешки същества.
Сюжетът на „Добрият динозавър“ ни среща с апатозавъра Арло (Очоа), който се натъква на сирачето – пещерен човек Спот (Брайт) и се сприятелява с него. С него той се отправя на невероятно и вълнуващо приключение, в което ще трябва да пребори страховете си и да възстанови мира в света, в който живее. Благодарение на необичайното приятелство между двамата динозавърът, който се казва Арло, се изправя пред страховете си и разбира къде е истинската му сила.
 
 

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.