събота , 20 април 2024

Представят обновения медицински комплекс в Панагюрище пред международни авторитети

Проекта, с който се изгражда модерен високотехнологичен болничен комплекс с онкологичен център и комплексна многопрофилна дейност в Панагюрище, ще представи на 18 и 19 декември

 управителят на „Асарел Панагюрище Здраве” ООД  д-р Борислав Ацев пред проф. Венцислав Петков, д-р Лео Аурбах и д-р Михаел Хефнер, които ще посетят Многопрофилна болница за активно лечение „Събо Николов”, съобщи специалистът „Връзки с обществеността“.
От панагюрската частна болница планират д-р Венцислав Петков, който е завеждащ на отделението по белодробни болести в университетската болница във Виена, да бъде консултант на здравното заведение.
Д-р Ауербах е специалист по акушерство и гинекология, основател и директор на Клиниката за допълнителна медицина по акушерство, а от 2006 година насам е шеф на поликлиниката за доброкачествено заболяване на гърдата в Катедрата по гинекология Виена General Hospital Special, Медицинския университет във Виена.
Д-р Хефнер е специалист по гастроентерология и хепатология, като фокусът на клиничната му дейност са заболяванията на храносмилателния тракт. Д-р Ауербах и д-р Хефнер също ще са консултанти на МБАЛ „Събо Николов”.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.