От СКТМ-1995 ще зимуват сред първите четири тима в „А”РГ мъже

Втори кръг от първия турнир в „А” републиканската група мъже по тенис на маса се проведе тази събота и неделя в Пловдив.

 
Отборът на СКТМ-1995 приключи есенния полусезон с 4 победи и 3 загуби. Във временното класиране се нареди в първата четворка. До този момент това е най-успешното им класиране при мъжете.
Резултати на панагюрския клуб са – СКТМ-1995 – НСА „В.Левски” 4:2, СКТМ-1995- Локомотив 4:0, СКТМ-1995 – Фролош-София 4:2 и СКТМ-1995 – Миньор Перник 4:2. Загубите са с 2:4 от отборите на „Марица фест” – Пловдив, Хасково и Неделино.
За СКТМ-1995 се състезаваха Иван Лалков, Стоян Кордов, Светослав Цонев, Светослав Иванов, Красимир Шушутев и Ангел Аврамов. Първите четирима състезатели представят и националният отбор на България по тенис на маса на МВР.
Следващите два кръга от „А” групата ще се играят през 2016 година и тогава ще се определи крайното класиране, припомни треньорът на СКТМ-1995 Цило Лалков.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.