Момичетата от младшата на ХК „Панагюрище” спечелиха право да играят за Купа България

Първият турнир от регионалното първенство за 14-годишни девойки по хандбал се проведе на 29 ноември, неделя, в Сливница.

В първата среща панагюрските момичета победиха отбора на Суходол с резултат 14:6 (9:4 на полувремето). Във втората среща нашите момичета се наложиха над домакините от Сливница с резултат 12:8 (5:5 на полувремето). Третата среща срещу отбора на Хасково бе най-оспорвана, но и тук панагюрки успяха да спечелят с резултат 13:12 (6:5 на полувремето).
С тези три победи отбора на Панагюрище се класира на първо място в групата и си извоюва право да участва в турнира за Купа България, който ще бъде през февруари 2016 година в Хасково, уточниха от ХК „Панагюрище”.
Състав на отбора: Йоана Робова, Стоянка Варадинова, Катрин Чочева, Евелин Драганова, Николета Иванова, Стефани Навущанова, Диана Раленекова, Габриела Милска, София Петканска, Валентина Брандийска, Паола Червенкова, Стилиана Кирилова, Донка Бояджива, Данила Куртакова.
На 5 декември от 15.30 ч в зала „Арена Асарел” ще играят 12-годишните момичета на Панагюрище и Сливница в среща от регионалното първенство.
На 6 декември 11-годишните ни момичета в Хасково също ще играят първи турнир от регионалното първенство.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.