Водещи новини

Кандидатурата на Стоян Байряков за кмет ще бъде издигната до дни

В телефонен разговор днес Стоян Байряков,
който работи в НАП – Пазарджик, потвърди
,

че е дал съгласието си името му да бъде обсъждано като кандидат-кмет на общината. Той обаче отрече слуховете, че зад него стои НФСБ или Земеделският народен съюз и обясни, че скоро ще има официална информация от партията, която ще издигне кандидатурата му.
Стоян Байряков е роден на 3 януари 1969 год. в Панагюрище. От 1991 год. е в системата на данъчна администрация, като стъпка по стъпка минава към по-високо ниво в кариерата си. Преди да бъде закрита Данъчната служба в Панагюрище, работеше в нея, като в периода 2003-2004 година е нейн началник. От 2006-та до 2010 година е заместник-директор на Териториална данъчна дирекция – Пазарджик. През 2010 год. Агенцията за държавни вземания се обединява с НАП,като се създават 6 териториални дирекции на НАП в страната и Пазарджик става изнесено работно място към ТД на НАП – Пловдив. Оттогава Стоян Байряков е главен инстертор по приходите в Пазарджик.
Той е член на Ротари клуб – Панагюрище от 1999 година. Интересува се от футбол.
Стоян Байряков е семеен с едно дете /момче/.
Съпругата му Нонка Байрякова е счетоводител в частния сектор.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.