Водещи новини

За Деня на миньора от „Асарел-Медет” АД отличават 251 работници и служители

Общо 251работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” АД ще бъдат отличени за професионалните си постижения или дългогодишната си трудова кариера в компанията и обособените дружества.

Отличията ще връчат председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков и изпълнителният директор инж. Делчо Николов по време на фирмено тържество, което ще се проведе на 26 август в навечерието на професионалния празник и 50-годишния юбилей на компанията. Те ще наградят 125 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията” за 2014 година.
По случай Деня на миньора ще бъдат отличени още 126 работещи в дружеството, които през 2015 година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет” или дъщерните дружества.
През тази година четирима служители ще бъдат удостоени и с почетен знак „За заслуги” към „Асарел-Медет”АД – Добри Станчев, Лазар Дунчев, инж. Велко Войнишки и Донка Попова. Един от тях – Добри Станчев, който работи като механик, машинни инструменти в цех „Обогатяване“, е избран за шести път от колегите си за най-добър в професията.
Наградените и още около 1500 работещи в дружеството и неговите обособени предприятия по традиция ще посрещнат фирмения празник пред сцената в село Панагюрски колонии. Тържественото честване е на 29 август и ще започне с водосвет за здраве и благополучие в църквата „Свети Иван Рилски”.
Източник:
Отдел „Комуникации”, „Асарел-Медет” АД

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.