понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Най-голямото тенис събитие за страната стартира днес в Панагюрище

Първата квалификационна среща от Международния турнир по тенис на маса ASAREL Bulgaria Open в Панагюрище днес с българско участие бе изиграна от 10.00 часа между Мария Йовкова, България, и Адриана Диаз, Пуерто Рико.

През деня публиката в „Арена Асарел“ ще може да проследи общо 58 срещи на 8 маси. Сред тях са мачовете между Денис Бекир, България – Алин Спелбус, Румъния; Моризоно Масаки, Япония, – Анелия Карова, България; Станислав Голованов, България – Ибрахим Камара,Сиера Леоне; Петко Габровски, България – Кирил Попов, България и др. Участниците в квалификационните мачове ще се борят за място за влизане в основната схема на турнира.
Пълната програма на квалификациите и на самия турнир можете да откриете тук:
В състезанията, които ще продължат до неделя, ще вземат участие 95 спортисти от 24 държави. Мачовете ще се провеждат всеки ден от 10.00 до 20.00 часа. Специалисти коментират, че страната ни за пръв път е домакин на състезание от такъв ранг.
Утреот 17:30 часа ще се проведе и официалната церемония по откриването на шампионата и на залата-домакин „Арена Асарел“. Преди церемонията основните организатори Община Панагюрище и „Асарел-Медет АД“ канят всички жители и гости на града на Спортен фестивал на открито от 14.30 часа в градския парк на Панагюрище.
Повече снимки може да разгледате на фейсбук страницата ни.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.