Водещи новини

Спаска Тасева: Един месец кампания е недостатъчен

„Когато човек поеме такъв сериозен ангажимент, един месец не е достатъчен, за да разчита, че ще успее да достигне до повече хора,

да ги спечели, да му повярват и да го предпочетат в сериозната предизборна кметска надпревара.  
От 8 години аз не съм пряк участник в обществения живот на община Панагюрище и не съм постоянно сред хората. Същевременно сериозните ми служебни ангажименти не ми позволяват да отсъствам дълго време от работа, поради което наистина бих могла да разчитам само на 1 месец регламентирания служебен отпуск. Това би затруднило предизборната кампания на партията и в някаква степен може да повлияе на крайния резултат – обстоятелство, което би ме натоварило с голяма морална отговорност.
Освен това като председател на читалище „Виделина“, което тази година тържествено ще отбележи 150 години от създаването си, имам сериозни ангажименти около подготовката на честването през септември. Това са двата сериозни мотива, заради които  на общинската конференция на БСП на 29 юли си направих отвод“.
Така коментира за oshtepan.com и в-к „Още ПЛАМ“ решението си Спаска Тасева името й да не бъде включено в гласуването за кандидат-кмет, с който партията да  участва в изборите за местна власт наесен.
Тя благодари на съпартийците за доверието и акцентува, че именно то не й дава право да подхожда  необмислено. „Постовете, каквито и където да са, за мен не са по-важни от хората, към които си поел отговорност и на които трябва да правиш отчет за свършеното“, заключи Спаска Тасева.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.