Водещи новини

Трилърът „Без/смъртен” – тази събота в панагюрското кино

Програмата на кино „Модерен театър” тази седмица започва във вторник, 14 юли, с „Терминатор: Генезис”.

Прожекциите ще са от 17.00 часа и от 19.30 часа. В сряда филмите, които киноманите ще могат да гледат са 3D анимацията „Отвътре навън” от 17.15 часа и „Професия: Стриптизьор 2” от 19.30 часа.
В петък, 17 юли, премиера от 19.00 часа ще има 3D анимацията „Миньоните”, цената на билетите е 5.00 и 6.00 лева. „Миньоните” ще има прожекция и в събота, 18 юли, от 17 часа. Другият съботен филм е „Без/смъртен” – от 19.30 часа. „Само ако имах още малко време да живея живота си“. Всички го мислим и всички го чувстваме. Но какво би станало ако имаш възможност да го направиш, но на определена цена?” В провокативния психологически трилър „Без/смъртен”, режисьорът Тарсем Сингх изследва последствията от наемането на живот в името на безсмъртието.
Милиардерът индустриалец Деймиън Хейл (Носителят на Оскар Бен Кингсли), умиращ от рак, претърпява радикална медицинска процедура, която прехвърля съзнанието му в тялото на здрав млад мъж (Райън Рейнолдс). Но не всичко е каквото изглежда, когато той започва да разкрива мистерията около произхода на тялото и организацията, която би убила, само за да защити своята кауза. Продължителността на лентата е 112 минути, цената на билетите е 5.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.