Мислиш си, че познаваш България? – Провери!

От 1 юли стартира интерактивната образователна игра „Мислиш си, че познаваш България?”.

Инициативата ще продължи до 31 юли като организаторите са предвидили много награди. Платформата е разработена под формата на „quiz“ с четири въпроса с отворени отговори. Всеки правилен отговор ще отваря част от снимка на красиво, но малко популярно място в страната. Всеки ден чрез томбола ще бъдат избирани минимум 12 измежду далите верни отговори за деня, които ще печелят атрактивни награди (ваканция на морето, ваучери за пазаруване, спа уикенди, билети за концерта на Robbie Williams, раници), осигурени от бизнес партньорите на кампанията, сред които и фирма „Градус”.
Проектът „Мислиш си, че познаваш България” е резултат от усилията на държавни институции, дипломати и бизнес да стимулират повече хора да изберат България за своя лятна, зимна или уикенд дестинация, като по този начин да се подпомогнат местните и чужди компании, заети в сферата на туризма в страната.
Освен играта има възможност проявяващите интерес да покажат свои снимки на туристически обекти – трима от участниците ще получат парични награди.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.