Водещи новини

„Терминатор: Генезис” – в петък и събота в панагюрското кино

Първата прожекция в кино „Модерен театър” за седмицата ще е на 1 юли, сряда, от 19.00 часа.

Почитателите на комедиите ще могат да видят пълнометражната версия на едноименния сериал по НВО „Антураж”, цената на билетите е 5.00 лева.
По две са предвидените прожекции за петък и събота. На 3 юли от 17.15 часа ще започне 3Dанимацията „Отвътре навън”, а на 4 юли ще е с начален час – 17.00.
Премиерата на „Терминатор: Генезис” и на 3 юли и на 4 юли ще е от 19.30 часа. Цената на билетите и за двата филма е 5.00 и 6.00 лева.
В петата част на научнофантастичната поредица Дж. К. Симънс ще партнира на оригиналния терминатор Арнолд Шварценегер. Симънс ще изиграе детектив О’Браян, който се съюзява със Сара Конър и Каял Рийз, изигран от Джей Кортни, за да поправи бъдещето.
Сюжетът на новата серия пътува назад към времето към първия „Терминатор” на Джеймс Камерън от 1984 г., с който австрийския културист Шварценегер проби в киното.  В „Генезис” хуманоиден робот от 2029 г., е изпратен назад във времето в 1984 г., за да убие Сара Конър. По същото време от бъдещето идва и хуманоида Кайл Рийз, който има задачата да предпази Конър. 

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.