Водещи новини

Премиерният „Антураж” – тази събота в кино „Модерен театър”

Програмата на кино „Модерен театър” тази седмица започва с „Джурасик свят”.

3D прожекцията ще е на 24 юни, сряда, от 19.00 часа, с цена на билетите от 5.00 и 6.00 лева.
Съботният афиш на панагюрското кино започва с 3D анимацията „Жълтурко” от 17.00 часа с цена на билетите от 4.00 и 6.00 лева. Най-новото заглавие е „Антураж”, който ще има прожекция от 19.30 часа, а цената на билетите е 5.00 лева. Филмът е по едноименния телевизионен сериал на HBO от 2004 – 2011 г., създаден от Дъг Елин.
В него Винс Чейс е млад и сексапилен актьор, чиято кариера върви стремително нагоре. Радостта от превземането на Холивуд той споделя с приятелите си от деца, с които е израснал в Куинс. В главната роля на Винс отново, както и в сериала, е Ейдриън Грение. Основният актьорски състав е непроменен (Кевин Конъли, Кевин Дилън, Джери Ферара и Джереми Пивън).
Сега Винсънт (Грение) заедно с момчетата си Ерик (Конъли), Търтъл (Ферара) и Джони (Дилън) се връщат… и се връщат отново в бизнеса с агентското суперстудио на Ари Голд (Пивън). Някои от амбициите им са се променили, но връзката между тях остава силна, докато се оправят в своенравния и често безмилостно жесток свят на Холивуд.
Пери Рийвс от сериала е жената на Ари Голд, а Деби Мазар е пиарката на Винс – Шона. Нора Дън играе д-р Маркъс, а Емили Ратайковски играе себе си.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.