Водещи новини

Огнено фойерверк шоу от Финландия

Миналогодишният победител във второто издание на Световното първенство по фойерверки „Огън, цвят и фантазия” – отборът на Финландия, снощи бе първият тим, представил състезателното си шоу.

Гостите от Североизточна Европа достойно защитиха титлата си от 2014-та, давайки заявка за достойно класиране с невероятното си пиротехническо майсторство и за тазгодишната надпревара. Журито бе в състав кметският екип, начело с градоначалника Никола Белишки, и представители на спонсорите „Асарел – Медет” АД и „Оптикс” АД.
Вечерта започна с концерт на победителя от „Х Фактор” Славин Славчев, който пя вечни хитове на AC/DC, Bon Jovi, Lenny Kravitz, Deep Purple. Водещ бе Део. Вечерта завърши с евъргрийни, представени от панагюрската банда „Face OFF”.
Днес програмата предвижда концерт от 20.00 часа на Невена Пейкова, водещ ще е Ненчо Балабанов, а завършек ще ѝ дадат рокаджиите от Панагюрище „MODICA”. Фойерверк шоуто си ще представи отборът на Русия, подгряващата заря отново ще е от представителите на Германия.
Повече снимки от фойерверк шоуто на Финландия може да откриете на фейсбук страницата ни.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.