Водещи новини

Вестник „Още ПЛАМ“ за загубеното време, отнемането на живот и Перфектната Подготовка на Представлението

„Обслужването на пациенти се премести изцяло в центъра“, е водещото заглавие на в-к „Още ПЛАМ“,

който тази седмица излезе с един ден закъснение поради извънредни обстоятелства, възникнали в печатница „БАРИЧ и СИЕ“ в Пазарджик. Материалът дава подробна информация за организацията на работа и телефоните, на които нуждаещите се от медицинска помощ от всякакъв вид могат да звънят, за да се консултират, както и за откритият Информационен център в сградата на поликлиниката.
Подписки и митинги с иск за справедливо наказание
на виновните за ПТПе друго заглавиеот стр.1 на „Още ПЛАМ“. Изданието публикува на няколко страници материали за трагичния инцидент на 14 април в Панагюрище, при който житейската приказка 6-годишния Петьо принудително остана недописана.
В тази връзка е и коментарът на общинската съветничка Веселина Зумпалова-Ралчева за безхаберието и многото АКО по нашите географски ширини.
Естествено на страниците на „Още ПЛАМ“ са намерили място публикации за фестивала „Родолюбие“, наградата „Любородие“, възстановката „Заклятието на Оборищенци“ в с.Баня и предстоящия конкурс за революционно слово „Оборище – факел на свободата“, спортните постижения на панагюрци, представените на панагюрска територия нови книги.
„Мечтите и плановете са важни, но да се напишат е още по-важно“, e едно от заглавията за срещата на председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД проф.д-р Лъчезар Цоцорков с младите ротарианци на 15 април. На нея той коментира: „Най-тежкият случай за мен са професиите на лекарите и учителите. Ако те не са родени за тази работа, много трудно поправими са техните грешки“.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.