Комедията „Пандиз експерт” – тази събота в киното

Тазседмичната програма на кино „Модерен театър” започва в сряда, 22 април, когато от 17.00 часа ще се състои романтичният фентъзи прочит на „Пепеляшка”.

За 19.15 часа е предвидена прожекцията на драмата „Най-дългото пътуване”.
Съботният афиш на панагюрското кино ще започне в 17.00 часа с прожекция на „Пепеляшка” и ще продължи с комедията „Пандиз експерт” от 19.30 часа. Лентата разказва за милионера Джеймс Кинг (Уил Феръл), който е обвинен в измама и осъден на 10 години затвор в Сан Куентин, а съдията му дава 30 дни за да се подготви. Отчаян, той наема Дарнел Луиз (Кевин Харт), който да го обучи за затворническия живот. И въпреки предразсъдъците и погрешните впечатления на Джеймс, Дарнел е съвестен бизнесмен, който никога не е бил глобяван, а камо ли да е бил в затвора.
Заедно двамата правят всичко възможно за да превърнат Джеймс в „пандиз-експерт“ и в процеса разбират колко за грешали за безброй неща, включително и в мнението си един за друг. От премиерата си в страната преди десетина дни, до момента „Пандиз експерт” е Топ 3 на най-гледаните филми у нас.

Вижте още

„Луд за отвързване“ идва на1 април в Панагюрище

Димитър Туджаров-Шкумбата, който е сред любимците на българите, ще представи пред панагюрска публика своя спектакъл …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.