В понеделник болницата спира да работи, заработва специален информационен център в ДКЦ-то

Във връзка с извършване на строително-ремонтните дейности болницата временно преустановява приема на пациенти и дейността си от 20.04.2015 год. до 19.10.2015 год.

Собственикът на лечебното заведение „Асарел Панагюрище Здраве” ООД се обръща към жителите на общините Панагюрище и Стрелча, акцентирайки, че спешните пациенти ще се обслужват както и досега от Филиала на центъра за спешна медицинска помощ, който ще бъде преместен от сградата на МБАЛ „Събо Николов“ ООД вДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД, ул. „Д-р Лонг“№3 (поликлиниката) на партерния етаж в кабинети № 7, 8, 9 и 10 .
Центърът ще работи на новия адрес от 21.04.2015г.
МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД осигурява консултативна помощ на всички жители на Община Панагюрище и Стрелча чрез Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП). С цел облекчаване на работата на ФСМП- гр. Панагюрище МБАЛ СЪБО НИКОЛОВ открива денонощен консултативен педиатричен кабинет, който се намира в „ДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД на ул. „Д-р Лонг“№3 (поликлиниката) на партерния етаж в кабинет № 17 (вход от ул. „Д-р Лонг“) .
За обслужване на пациентите „Асарел Панагюрище Здраве“ и МБАЛ „Събо Николов“ООД създават ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР в „ДКЦ-1 ПАНАГЮРИЩЕ“ ЕООД на ул. „Д-р Лонг“№3 (поликлиниката) на партерния етаж.
Той ще работи всеки ден от 07:30 до 19:30 с изключение на неделя. Там ще се получава информация за необходимите грижи, консултации и лечение.
Плановите пациенти, насочени от специалисти или семейни лекари за хоспитализация (болнично лечение) към едно от трите лечебни заведения или консултация, могат да се запишат за постъпване в обслужващите болници в ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР.
МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД има договор за съвместна дейност по клиничните пътеки,
по които работи през 2015 година, със следните лечебни заведения:
УМБАЛ „СВЕТА ЕКАТЕРИНА“- СОФИЯ;
МБАЛ“ПАЗАРДЖИК“ АД – ПАЗАРДЖИК;

МБАЛ“ЗДРАВЕ“ ООД – ПАЗАРДЖИК.
Към посочените лечебни заведения ще бъде осигурен ежедневен медицински транспорт на нуждаещите се от такъв пациенти, които ще бъдат хоспитализирани или консултирани в тях, като графикът за пътуване трябва да се координира с ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР.
Телефон 112 ще работи с новото местоположение на ФСМП- гр. Панагюрище.
ИНФОРМАЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР ЩЕ РАБОТИ ЗА ПАЦИЕНТИ С ТЕЛЕФОН 0876 94 60 45.

Предварително се извиняваме за неудобствата, които могат да възникнат, но изхождайки от философията, че здравето на пациентите е най-важната ценност, ние сме на ваше разположение денонощно.

„АСАРЕЛ ПАНАГЮРИЩЕ ЗДРАВЕ“ ООД,
МБАЛ „СЪБО НИКОЛОВ“ ООД
18.04.2015 година

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.