Какви правила за информация трябва да спазваме, когато получим европари?

Прилагане правилата за информация и комуникация при подкрепата от Европейските фондове за периода 2014-2020 бе презентацията,

 която днес направи пред заинтересовани панагюрци управителят на Областния информационен център /ОИЦ/ Радослав Пешалов. Той започна разясненията с Единния наръчник на бенефециента, като посочи неговата цел, отговорностите на бенефициентите, характеристиките на логото, с които трябва да се съобразяват бенефициентите при визуализирането му, сред които цветност и пропорции. „Логото не е просто преливащи се цветове“, обърна внимание шефът на ОИЦ – Пазарджик, и съобщи, че в конкурса за изработването му са участвали 150 кандидати. Той обърна внимание и коя е недопустимата употреба на логото. После участниците в информационната среща бяха запознати с отговорностите на бенефециентите и подробности около правилата за техническите средства за информация и комуникация. Бяха показани и примери за визия на печатни информационни материали, промоционални материали, стикери и бланки и т.н. Накрая г-н Радослав Пешалов обясни как се отчитат мерките, кога се прави отчетът и какво следва, ако не е спазено някое от изискванията. Резултатът от подобна волност е финансови корекции /санкции/ по проекта.
Всички участници в информационната среща получиха удостоверения за участие.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.