неделя , 28 април 2024

Почти четвърт милион лева са платените местни налози от началото на февруари досега

До 11 март  внесените данъци и такси в Общинска администрация – Панагюрище са 243 596 лева, от които:

Патентен данък – 22 980 лева;  Данък върху недвижимите имоти – 58 367 лева; Данък върху превозните средства – 88 033 лева; Такса битови отпадъци – 132 583 лева.
Жителите на община Панагюрище могат да платят своите задължения на каса в брой или чрез ПОС терминал в отдел „Местни данъци и такси“ в сградата на Общинска администрация, етаж 1 /вход от страната на НЧ „Виделина-1865“/, стая 2, всеки работен ден от понеделник до петък, от 8:00 до 12:00 и от 13:00 до 16:30 часа.
Дължимите данъци и такси могат да се заплатят по банков път в обслужващата Общината банка Райфайзен банк, на касите на Easy Pay в цялата страна, както и в кметствата на населените места Попинци, Левски, Елшица, Бъта, Баня, Поибрене, Оборище и Панагюрски колонии.
На всички физически и юридически лица са изпратени съобщения от отдел „Местни данъци и такси“ за задълженията за текущата година, пише на сайта на Община Панагюрище, като се уточнява, че  общият брой съобщения е 19 934.
Плащането на местни данъци и такси започна в началото на февруари. 

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.