четвъртък , 9 май 2024

ПРИЗнания, пътеки на мисълта и самота в „Още ПЛАМ“

Службата на обществото от ротарианците, техните ПРИЗнания, промяната на собствеността на закрито училище,

 одобрените заявления за саниране, броят на новите ХИВ серопозитивни, отбелязването на поредната годишнина без Апостола на свободата, представянето на книгата „Гравюра от белези“, са част от темите в новия брой на в-к „Още ПЛАМ“.
Изданието представя на цяла страница Димитър Пенчев, автор на книгите  „Пътеки на мисълта” и „Уловени по пътя”. Първата започва така, както и свършва – с мисълта, че „Лицемерието и подлостта не си отиват със старата година”. В рубриката „Размишльотини на тралалежа“ този път психологът Дарина Дечева пише за самотата, която „сама по себе си е най-нормалното чувство в нас – раждаме се, живеем и умираме сами. И единственият човек, с когото прекарваме целия си живот, сме самите ние“.
Постиженията на джудистите и таекуондистите също са намерили място върху страниците на „Още ПЛАМ“, откъдето читателят научава, че спортното министерство започва проверки на спортните клубове. Последната страница информира как са преминали кукерските игри в три села на общината: Бъта, Попинци и Елшица. Пак там по традиция е и съобщението за киноманите.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.