„Kingsman: Тайните служби” – тази събота в кино „Модерен театър”

Първият филм в програмата на кино „Модерен театър” за тази седмица е в сряда, 18 февруари, от 18.45 часа – „Петдесет нюанса сиво”.

Цената на билетите е 5.00 лева.
Съботният киноафиш на панагюрското кино включва две премиери. От 16.30 часа ще е прожекцията на анимацията „Овцата Шон: Филмът”. Най-новото заглавие в програмата на „Модерен театър” е „KINGSMAN: Тайните служби”. Прожекцията на комедията ще е от 19.00 часа с цена на билетите от 5.00 лева.
Базиран по известния комикс „The Secret Service” на Марк Милър и Дейв Гибънс и под режисурата Матю Вон, „Kingsman: Тайните служби” разказва историята на супер-тайна шпионска организация, която вербува неопитно, но обещаващо момче от улицата за обучение към Агенцията в момент, когато смахнат технически гений се явява заплаха за целия свят.
Когато бащата на петгодишния Гари „Егси“ Прайс загива по време на изпълнение на военния си дълг, семейството му получава необичаен медал с телефонен номер, който роднините могат използват само веднъж да поискат помощ от всякакво естество.
Седемнадесет години по-късно, Егси (ТАРЪН ЕДЖЪРТЪН) никога не е работил след изключването си училище и води безцелно съществуване. След като е арестуван за автомобилно преследване с полицията, той използва номера от медала, за да бъде освободен от затвора. За това се е погрижил Хари Харт (КОЛИН ФЪРТ), учтив безупречен шпионин, който дължи живота си на бащата на Егси.
Разтревожен от посоката, по която е поел Егси, но и впечатлен от неговите силни черти, Хари предлага на момчето възможност да промени живота си. Той се обръща към своите работодатели: Kingsman, свръхсекретна независима разузнавателна организация да приеме в редиците си новака.

Вижте още

„Луд за отвързване“ идва на1 април в Панагюрище

Димитър Туджаров-Шкумбата, който е сред любимците на българите, ще представи пред панагюрска публика своя спектакъл …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.