Водещи новини

Мария Оряшкова триумфира с първо място от Беларус

За първи път се боря в това световно първенство, въпреки че тренирам самбо отдавна.

Всичко ми харесва в Минск – хотел, организация, беларусите. Ако говорим за борбата, това е само началото на годината, първия старт. Предизвикателството за бъдещето да спечеля европейските и световни първенства. На Световното първенство в Нарита, аз все още не бях в пика си, не бях се възстановила след контузия. Заради това не бях готова на 100%. Но тази година искам да наистина, ама наистина страхотно да се върна към голямото самбо. Ако говорим за днешния финал (Светлана Тимошенко от Беларус се нарани в последната битка и не можеше да продължи борбата), такива победи, разбира се, не са необходими. Бих искала да пожелая бързо възстановяване на Светлана за Европейското първенство, и отново да се срещнем с нея. Факт е, че на Световната купа през 2012 година тук в Минск, аз също се контузих, това е много сериозно нараняване. Знам какво е, аз изпитах тази болка, и това е разочароващо.
Това споделя Мария Оряшкова за sambo-fias.org, която триумфира със световна титла вчера на Световната купа в самбо „Откриот шампионат на Република Беларус за наградите на президента на Република Беларус.”

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.