Пирати и народни танци на туристическото изложение

Разнообразни идеи за привличане на интереса предлагат над 200 български представители на туристическия бизнес и общини, и близо 130 от 20 други страни,

които участват в 32-то издание на Международната туристическа борса Ваканция & Спа ЕСКПО`2015.Тя бе открита вчера от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Щандът  на община Панагюрище  и община Карлово са един до друг и са ситуиирани на площта, ангажирана от Министерството на туризма. Община Панагюрище предлага книжка на годишния културен календар, луксозен албум и рекламни брошури от резултите по проекта „Панагюрище – столица на свободата”, по който бяха реновирани и консервирани основната сграда на Историческия музей, къщите музеи Райна Княгиня, Лекова, Тутева и Дудекова.
Сред участниците в туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО са туроператори, пътнически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, национални туристически организации, общини, продукти за спа оборудване и други.
Насърчаването на вътрешния туризъм е сред основните акценти на изложението.
Стотиците посетители вчера на туристическата борса са добра илюстрация за отношението на българина към този сектор.


Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.