неделя , 28 април 2024

Пирати и народни танци на туристическото изложение

Разнообразни идеи за привличане на интереса предлагат над 200 български представители на туристическия бизнес и общини, и близо 130 от 20 други страни,

които участват в 32-то издание на Международната туристическа борса Ваканция & Спа ЕСКПО`2015.Тя бе открита вчера от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Щандът  на община Панагюрище  и община Карлово са един до друг и са ситуиирани на площта, ангажирана от Министерството на туризма. Община Панагюрище предлага книжка на годишния културен календар, луксозен албум и рекламни брошури от резултите по проекта „Панагюрище – столица на свободата”, по който бяха реновирани и консервирани основната сграда на Историческия музей, къщите музеи Райна Княгиня, Лекова, Тутева и Дудекова.
Сред участниците в туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО са туроператори, пътнически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, национални туристически организации, общини, продукти за спа оборудване и други.
Насърчаването на вътрешния туризъм е сред основните акценти на изложението.
Стотиците посетители вчера на туристическата борса са добра илюстрация за отношението на българина към този сектор.


Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.