четвъртък , 9 май 2024

Одобриха промяна в Инвестиционната програма – ще има нова площадка на ул. „Делчо Спасов”

Снощи на съвместно заседание на комисиите по бюджет и икономика на общината, и по териториално и селищно устройство детайлно бе обсъден проектът за решение на бюджета за 2015 година.

Леки корекции бяха нанесени в Инвестиционната програма, в резултат на обсъждания от заседание от 26 януари. В резултат местните народни избраници намалиха средствата за три от обектите с капиталови разходи и заделиха 15 000 лева за детска площадка на ул. „Делчо Спасов”. Промени ще търпят укрепване коритото на р. Луда Яна, което вместо за 300 000 лева, ще се направи с 295 000 лева, градската тоалетна срещу СОУ „Нешо Бончев”, която от 50 000 лева, се планира да се реновира за 45 000 лева и благоустрояването на ул. „Бор”, което от 100 000 лева бе заложено на 95 000 лева.
Общият размер на Инвестиционната програма за тази година е 1 978 396 лева. Тя бе одобрена единодушно от комисията по териториално и селищно устройство, докато колегите им от икономическата комисия решиха, че ще гласуват следващата седмица при финалните обсъждания на годишната финансова рамка на Общината.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.