вторник , 21 май 2024
Водещи новини

Снощи в Пазарджик е била застреляна жена

Около 18.40 часа вчера на тел. 112 е постъпил сигнал за жена в безпомощно състояние, открита пред дома си в Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Незабавно към адреса са изпратени екипи на РУ – Пазарджик и на Спешна помощ, съобщава още Радио „Фокус” Пазарджик. Констатирана е смъртта на жената. Установена е самоличността й – 34 годишна местна жителка.
На място се извършва оглед от криминалисти на районното управление и областната дирекция в Пазарджик. За случая е уведомена прокуратурата. Образувано е досъдебно производство.
От vesti.bg уточняват, че починалата жена е 34-годишната Татяна Стоянова – началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Първоначалната информация е за прострелване с два куршума в областта на главата.
В рамките на деня се очаква и официално прессъобщение от говорителя на Областната дирекция на МВР Пазарджик Мирослав Стоянов.
Татяна Стоянова е ръководела отдел „Канцелария на кмета, Връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество“ в общината. Стоянова е началник на кабинета на кмета на Пазарджик от 2007 г. Преди това, по време на мандата на Попов като председател на местния Общински съвет, тя е била негов пиар.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.