Водещи новини

Дриновци с отлични резултати в състезанието „Аз рисувам”

По традиция първото състезание за новата учебна година на Сдружението на Българските начални учители е „Аз рисувам”.

В него се включиха хиляди деца от цялата страна. Сред получилите максимална оценка от 50 точки са и ученици на ОУ „Проф. Марин Дринов”. Сред отличните художници от 1клас са Адриан Антов, Даниела Иванова, Никола Христев, Никола Лещаров, Павлина Велева и Славен Сребрекова. От второкласниците Вая Недялкова, Ева Томова, Димитър Калпаков, Даниел Чамов и Николай Киров са получили максимална оценка, при третокласниците сред първенците са Валерия Добрева, Петя Кърпарова и Цветина Лискова, а сред четвъртокласниците – Константина Караджова, Кристиян Цуцеков, Наталия Раленекова и Павлина Калагларска.
Второто състезание на СБНУ „Аз, природата и светът” се проведе на 17 декември, а резултатите ще станат ясни на 30 декември. Останалите надпревари „Аз и числата”, „Аз общувам с Европа” и „Аз и буквите” ще бъдат догодина.
Право да участват в националното финално състезание през април 2015-та ще имат учениците, получили по 50 точки поне на две от състезанията.
Всяка година стотици деца от Панагюрище участват в различните състезания и се нареждат на първите места.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.