Водещи новини

Околосветско адаптиране към настоящи обстоятелства в новия брой на вестник „Още ПЛАМ“

Политиката е изкуство не на желаното, а на възможното, е казал германският държавник Конрад Аденауер.

Това припомня вестник „Още ПЛАМ“в новия си брой по повод разигралите се сценки напоследък в Общински съвет – Панагюрище.
Водещото заглавие на изданието  е предложението да се увеличи капитала на „Спорт Инвест Панагюрище“ ООД – дружеството, което строи многофункционалната спортна зала.
Парите в банките, парите, събрани от ротарианците, са други теми на първа страница. Разместванията в общинските властови пластове е сюжетът на втора страница, както и недостигът на професионални кадри в минно-суровинната индустрия.
Срещата на ръководството на Българската минно-геоложка камара с различни министри и предложенията на бранша са акцент на страница трета, от която научаваме, че шефът на областното пътно управление е обещал да се сложат „легнали полицаи“ на главната улица в с.Попинци
По повод днешния Международен ден на правата на човека на стр.5 е публикувано интервю с евродепутата в мандат 2009-2014 д-р Антония Първанова, която е председател  на партия НДСВ.
„Околосветско адаптиране към настоящи обстоятелства“ е материал от рубриката „Репортер за 1 ден“. Гост в нея е Теодора Пискова, главен редактор на вестника на УНСС.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.