понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Коледна дъга от песни изпяха деца от СОУ „Нешо Бончев”

За поредна година деца от СОУ „Нешо Бончев” участваха в конкурса „Дъга от песни”.

Организатор отново бе учителят Иван Иванов, който отправи много пожелания към учениците от 1 до 4 клас, включили се в концерта – за незабравима Коледа, най-хубавите подаръци, вкусна трапеза, за чудеса и добро. Начало на днешният празник сложиха малчугани от ЦДГ „Пролет” и песента, превърнала се в химн на проявата „Светът е хубав, светът е чудесен”.
Вокалните групи „Звънче”, „Палавници”, „Приятели”, „Устрем”, „Слънчице”, „Шанс”, „Снежинки” пяха песни за раждането на Иисус Христос, благослов, звъна на камбаните, коледната звезда. Част от децата бяха наградени за познатите отговори на специалните коледни гатанки, танците, които изиграха, песен, изпята на прима виста, за познатите музикални инструменти, прозвучали с цел „изпит”.
След близо час бурно аплодирани изпълнения, край на дъгата от песни сложиха коледари и пожеланието отново всички да се съберат за пролетното издание на концерта.
Повече снимки от концерта може да намерите на фейсбук страницата ни.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.