четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Тази седмица в киното – 3D премиера на „Пингвините от Мадагаскар”

Тазседмичната програма на кино „Модерен театър” започва с хита „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – 1 част”.

Лентата ще има прожекции на 26 ноември, сряда, от 18.45 часа и на 28 ноември, петък, отново от 18.45 часа. Цената на билетите е 5.00 лева.
Съботния афиш на панагюрското кино включва 3D премиерата на „Пингвините от Мадагаскар”, която ще е от 16.30 часа с цена на билетите 4.00/6.00 лева. Анимацията разказва за „Супер шпионски екипи не се раждат… Те се излюпват. Открийте тайните на най-големите и най-веселите прикрити птици в световния шпионаж: Скипър, Ковалски, Рико и Редник.”
От 19.00 часа на 29 ноември ще има друга премиера – на „Шефове гадняри 2”. Историята на „Шефове гадняри 2” отново ще се фокусира върху тримата приятели Ник, Дейл и Кърт, които вече нямат намерение да отговарят пред други хора.
С надеждата да бъдат свои собствени шефове те решават да създадат компания и да се впуснат заедно с бизнес-средите. Но успешния им старт скоро бива засенчен, тъй като и тримата попадат в капана на ловък и амбициозен инвеститор.
Измамени и отчаяни Ник, Дейл и Кърт изготвят дързък план, който ще им възвърне изгубените средства. С помощта на няколко свои познати те се подготвят да отвлекат най-големия син на инвеститора и да изискват голяма сума пари за неговото освобождаване.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.