Водещи новини

На 25 ноември започва обсъждането на общинския бюджет по населени места

Вчера от Община Панагюрище публикуваха графика, по който проектът на годишната финансова рамка на местната власт ще бъде обсъждан публично в населените места.

Проекта на приходите и разходите за 2015 година първо ще бъдат представени в с.Поибрене на 25 ноември сутринта, като в същия ден ще бъдат срещите и с проявяващите интерес в селата Оборище, Баня и Бъта. За 26 ноември са планирани срещите с хората от Попинци, Елшица и Левски. На 27 ноември ще бъдат обсъжданията в Панагюрски колонии и Панагюрище.
Материалите по проекта за бюджет за 2015 година ще бъдат на разположение в приемната на Общинска администрация и публикувани в интернет-сайта на Община Панагюрище на 17 ноември 2014 година, съобщиха още от panagyurishte.org.
Становища и предложения по проекта за общинския  бюджет за 2015 година могат да се предоставят в деловодството на Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Панагюрище и на emailobstina@abv.bg, не по-късно от два дни преди провеждане на публичните обсъждания.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.