четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Поредният филм от поредицата „Игрите на глада” – в кино „Модерен театър” в петък и събота

Тазседмичната програма на кино „Модерен театър” започва на 19 ноември от 18.45 часа с комедията „От глупав по-глупав: Завръщането”.

На 22 ноември /събота/ от 16.30 часа ще има прожекция 3D анимация „Тарзан” с цена на билетите 4.00 лева и 6.00 лева. Създаден с помощта на технологията „performance capture” анимационния филм с Келън Лъц и Спенсър Лок „Тарзан” преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която бе представена за първи път през 1912-та година. С помощта на голямата си любов, американката Джейн Портър, Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници работещи за компанията „Greystoke Energies“. Притежавана преди години от семейството на Тарзан „Greystoke“ е вече в ръцете на жесток нов собственик, който не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия род Грейстоук.
Най-новото заглавие в афиша на панагюрското кино е „Игрите на глада: Сойка-присмехулка”. Лентата ще бъде излъчена в ПЕТЪК И СЪБОТА – на 21 и 22 ноември, съответно от 18.45 часа и 19.00 часа с цена на билетите от 5.00 лева.
Световният феномен „Игрите на глада“ продължава да подпалва света с „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“, която пренася Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в Окръг 13, след като буквално унищожи Игрите. Под ръководството на президент Коин (Джулиан Мур) и съветите на доверените й приятели Катнис разперва крила в битка за спасението на Пийта (Джош Хъчерсън) и нация, разтърсена от нейния кураж.
„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ е режисиран от Франсис Лоурънс и продуциран от студиото на Нина Джакобсън Color Force в партньорство с продуцента Джон Килик. Лентата е базирана на третата част от трилогията на Сюзън Колинс, която е продала повече от 65 милиона печатни копия само в САЩ.”

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.