Водещи новини

Д-р Баксанов нямало да е областен управител, пишат от пресцентъра на партията в Пазарджик

От пресцентъра на ПП ГЕРБ в Пазарджик опровергаха информацията в сайта oshtepan.com, че д-р Дончо Баксанов пак ще е областен управител на Пазарджик.

 В официално писмо от днес пиарът на областната структура на ПП ГЕРБ Марияна Георгиева казва следното:
„Във връзка с публикувана в  „Още Пан“ дописка със заглавие „Областен управител пак ще е д-р Баксанов“, в която  се посочва, че областният координатор на ПП ГЕРБ- Пазарджик д-р Дончо Баксанов  ще заеме поста на областен управител на Пазарджик, а за негов заместник е поканена дама от град Панагюрище, заяваме категорично:
      Поместената информация е невярна, откровена лъжа,  и целта й е по-скоро да  разпростарянава слухове, а не да информира потребителите на сайта, което е в разрез с  обективната журналистика, журналистическите практики и Етичния кодекс на българските медии.
      Към днешна дата – 10 ноември 2014г., разговори с д-р Дончо Баксанов за заемане на поста Областен управител на Пазарджик не са провеждани от страна на никого от членовете на новосформираното правителство с министър-председател г-н Бойко Борисов.
      Не са водени и разговори  за постовете на заместник- областни управители на Пазарджик.“
От изпратеното до редакцията на oshtepan.com опровержение не става ясно кой/кои е/са този/тези, които „заяваме категорично“.
Екипът ни не се съмнява, че тази информация е изпусната в бързината.
Екипът на oshtepan.com се извинява на уважавания д-р Дончо Баксанов, ако се е почувствал засегнат от публикуваната информация, за която беше посочено, че е неофициална!

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.