Водещи новини

Нора Шопова в конкурса на „Грация” – „Жена на годината `2014”

Нора е поредното доказателство, че интелектът помага в професията на модел.

Нежната й същност и естествена красота са платното, върху което с лекота се наслагват образи.
За талантливия модел на Ivet Fashion 2014 г. донесе истинско признание в кариерата – корица на турския Vogue, едиториал за британското издание на модната институция, блестящи участия по модните подиуми на Европа и Америка, фотосесии за известни модни марки и списания като Мarie Claire, Amazing magazine и Guilt magazine.
Това е представянето на родената в Панагюрище Нора Шопова при номинирането ѝ за „Жена на годината” за 2014 година от он-лайн изданието „Грация”. Останалите четири кандидатури в категорията „Мода” са Грета Жекова, Елеонора Йоцова, Илияна Чернакова и Карина Неделчева. Те са посланици на красивото във всяка точка от света и говорят перфектно универсалния език на превъплъщението със завидна лекота и професионална страст, акцентират организаторите на деветия поред конкурс на списанието.
За да гласувате за някоя от кандидатурите е необходима регистрация в  http://www.graziaonline.bg.
Общо категориите с номинирани са 11 – Мода лица, Мода дизайн, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, Култура, Тв шоу, Тв публицистика, Тв и кино актриси, Бизнес и Общество. Във всяка категория номинираме по 5 участнички. Критерият ни е базиран на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.