Водещи новини

Жители на с. Бъта се срещнаха с представители на EVN

Пиарът на EVN Крум Косев и двама ръководители в системата на EVN – Петър Янков и Александър Боев, участваха в среща с жители на с. Бъта, организирана от кметството.

Диалогът бе с цел разясняване на проблеми, предоставяне на допълнителна информация, както и изграждане на система на диалог с хората, за да получат информация от първа ръка, съобщиха още от кметството. В дискусията били засегнати дори теми, които са все още предстоящи за клиентите на електроразпределителните дружества, като либерализацията на пазара на електроенергия и нейните практически особености.
Жителите, участващи в срещата, задали въпроси, свързани с проверките на изправността на електромерите, изнасянето им на границата на имотите, отправили конкретни несъгласия и забележки.
Представителите на EVN разяснили и подробности от начина на формиране на цената на еленергията, включително и ролята на „зелената енергия“ в общия микс. Споделено е било, че в рамките на една година от село Бъта са били отправени три жалби, като и трите са разгледани и хората са получили отговор или съответната реакция.
Крум Косев акцентирал на вниманието на хората за възможността да се заяви желание за получаване на SMS напомняне за неплатена сметка. Това става чрез писмена заявка в офис на EVN и е напълно безплатно.
В срещата участвал и кметът на село Бъта Георги Александров, който посочил, че комуникацията със служители на EVN тече ритмично и няма оплаквания от дружеството при възникване на аварийни ситуации.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.