Водещи новини

Закриха кампанията по приемната грижа

Днес младежите от общинската организация на Българския червен кръст сложиха край на информационна кампания по приемна грижа „Всички имаме грижата”.

В сесийната зала на Общината бе представена презентация за същността на приемната грижа, видовете ѝ, кой може да стане приемен родител. От представените от координатора на БМЧК Панагюрище Ненко Ефтимов данни стана ясно, че по проекта „И аз имам семейство” в община Панагюрище има одобрени 8 приемни семейства, в четири от тях има настанени 6 деца, три от семействата са свободни, а едно е било вписано днес в регистъра на приемните семейства. След откриването на кампанията с информационна шатра на 12 септември, продължихме да раздаваме брошури през целия месец, уточни още Ефтимов.
Едно от посланията в брошурата е „Докато има деца, чиито майки не могат да се грижат за тях, ще продължаваме да разчитаме на помощта на приемните родители.
Докато за децата, настанени в дом, приемната грижа е единствената възможност за семеен уют и за бъдеще, всички сме отговорни.”

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.