Водещи новини

В киното тази седмица две 3D ленти – Легендата за Оз и „Ритъмът на греха”

Програмата за тази седмица на кино „Модерен театър” включва три филма, два от които с 3D прожекции.

На 8 октомври от 19.00 часа киноманите ще могат да видят „Не казвай сбогом”.
На 11 октомври от 17.00 часа почитателите на анимацията ще имат възможност да се зарадват на „Легендата за Оз – завръщането на Дороти”. Цената на билетите е 4.00/6.00 лева. Филмът е своеобразно продължение на една от най-известните и обичани приказни книги в света „Магьосникът от Оз”, Дороти (озвучена от Леа Мишел) се отправя от разрушения от торнадо Канзас обратно към Оз, за да спаси старите си приятели – Плашилото (Дан Акройд), Страхливия лъв (Джим Белуши), Тенекиения човек (Келси Грамър) и Глинда (Бърнадет Питърс). Там тя открива, че нещата са се променили – целият магически свят е застрашен и живеещите в него се нуждаят от спешна помощ. Всичко се разпада, а приятелите на Дороти са изчезнали без да оставят следа. Докато се опитва да ги намери и да помогне на Оз тя се среща с много други нови същества и се забърква в сериозни проблеми, опитвайки се да върне реда и щастието в Изумруденият град.
На 11 октомври от 19.30 часа ще бъде прожекцията „Ритъмът на греха”. 3D лентата е история за уличният танцьор от Маями Шон Аса (Райън Газман), който се премества в Холивуд с мечтите си за слава и богатство, но се сблъсква с почти нулеви шансовете за попадане в професионалния свят на танца. Когато обаче сформираната от него и от красивата и упорита Анди Уест (Бриана Евиган) нова танцова група достига до финалните кръгове на оспорвано телевизионно състезание в бляскавия Лас Вегас, Шон най-сетне получава възможност да сбъдне мечтите си… стига да успее да се абстрахира от някои свои стари познанства и дългогодишни съперничества и да се концентрира над това, което обича най-много – да танцува.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.