четвъртък , 9 май 2024

Шотландски съдия спря полета на орлите срещу „Реал“

„Лудогорец“ се държа достойно срещу „Реал“- Мадрид, въпреки че загуби с 1:2 на препълнените трибуни на националния стадион „Васил Левски” в мача от група „В” на Шампионската лига, игран снощи.

Съдията Крейг Томпсън се намеси на няколко пъти много решаващо и все в полза на звездния отбор от Мадрид, което, в крайна сметка, повлия на развоя на мача. „Лудогорец“ поведе с 1:0 след гол на Марселиньо в 6-та минута. Владислав Стоянов спаси дузпа на Кристиано Роналдо в 10-та минута. „Реал“-Мадрид получи първия си подарък в 24-та минута, когато съдията Крейг Томпсън посочи бялата точка за много спорно нарушение срещу Кристиано Роналдо. Именно Роналдо реализира дузпата в 24-та минута. Победния гол за „Реал“- Мадрид реализира Карим Бензема в 77-та минута, а преди попадението останаха много големи съмнения за нарушение на французина срещу Александър Александров.
„Реал“ Мадрид можеше да отбележи трети гол в 81-та минута, когато Карим Бензема върна чудесно към Тони Кроос, който стреля, но над напречната греда в аут.
Играчите на „Лудогорец“ имаха претенции за дузпа в 84-та минута за нарушение срещу Абел Анисе, но съдията подмина ситуацията.
В добавеното време на срещата Светослав Дяков можеше да изравни резултата, но ударът му бе блокиран на метър пред гол линията на вратата на Реал Мадрид.
В последните секунди на срещата удар на Марсело бе отразен с една ръка от Владислав Стоянов.
Лудогорец се представи повече от достойно срещу своя съперник и не заслужаваше да загуби.
На 22 октомври Лудогорец приема Базел, докато Реал Мадрид гостува на Ливърпул. 
Подготви: Владислав Влайков

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.