петък , 26 април 2024

Дадоха начало на новата творческа година в Школата по изкуствата

Вчера бе дадено началото на новата творческа година в Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”.

В камерната зала на Театъра за 58-ми път се събраха деца и преподаватели, които да заявят, че не спират по пътя си за овладяване на различните видове изкуства.
Школата е храмът на изкуствата, школата е особена територия и състояние на духа, и него могат да достигнат само най-добрите, сподели директорът на „Образование, култура, младежки дейности и спорт” в Общинска администрация Нора Кунчева. Музикални поздрави отправиха най-новият възпитаник на „Евгений Зумпалов” – Мария Райшер, Ани Гърчева и момчетата от FACEOFF– Денис Петров и Иван Чалъков със „Сляп ден”.
До момента записалите се деца в Школата са 85, те ще бъдат част от класовете – „Художествено слово и театър” на Дочка Кацарева, по пиано на Жана Райнова и Юлия Богоева, по пиано и акордеон на Величка Маслева, по пеене на Нона Немигенчева и Юлия Богоева, по китара и цигулка на Пепа Филина и по китара и ударни инструменти на Стоил Атанасов.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.