Водещи новини

„Закрилникът” и „Пчеличката Мая” идната седмица в киното

„Лабиринтът: невъзможно бягство” е филмът, който ще има прожекция тази сряда, 24 септември, в кино „Модерен театър” с начален час 19.00ч и цена на билета – 5 лева.

 
Новите ленти в афиша на панагюрското кино са „Пчеличката Мая” на 27 септември, събота, от 17.00 часа и „Закрилникът” от 19.30 часа.
Анимацията разказва историята за силното желание на Мая да опознае света, което не се вписва добре в правилата на кошера – едно от които е никога да нямаш доверие на стършелите, живеещи отвъд поляната. Когато ценното пчелно млечице бива откраднато, вината веднага пада върху стършелите, а Мая е нарочена за техен съучастник. Никой не вярва на малката пчеличка, освен нейния най-добър приятел Уили. Решени да разкрият истината за кражбата, Мая и Уили се отправят на вълнуващо пътешествие, което ще ги срещне с трудни изпитания, но и интересни нови приятели.
В „Закрилникът” Дензъл Уошингтън е в ролята на МакКол, човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот. Но след като среща Тери (Клоуи Грейс Мориц) – младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери – той не може да стои безучастен и трябва да й помогне.
МакКол прекратява самоволното си пенсиониране и открива, че желанието му за справедливост е съживено. Той притежава скрити умения, които му позволяват да отмъсти на всеки насилник над безпомощните. Ако някой има проблем, ако шансовете са срещу него, ако няма към кого друг да се обърне, МакКол е насреща. Той е Закрилникът.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.