четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Сериозно панагюрско присъствие в тазгодишните първенства по тенис на маса

Още по-сериозно от предходни години ще е присъствието на панагюрски спортни клубове в отборните първенства за мъже и жени по тенис на маса за състезателната 2014/2015 година.

Два ще са отборите във Висшата лига – при мъжете за първа година тук сили с най-добрите в страната ще мерят от ОСК-Панагюрище – с мениджър Иван Александров, а при жените от СКТ „Панагюрище”. Дамите, с треньор Борис Влахов, през последните две години са неизменно в челните места.
В „А” групата, Южна България, при мъжете представители на общината ще бъдат състезателите на „СКТМ-1995” („Оптик”), а в женския профил отново представителите ни ще са от СКТ „Панагюрище”. Мъжки отбор от СКТ „Панагюрище” ще имат в „Б” групата, Южна България. Със свой втори отбор във „В” групата, Югозападна България за по-добро класиране ще се бори и втори отбор на „СКТМ-1995” с треньор Цило Лалков.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.