Водещи новини

От днес до 12 септември в МИГ „Панагюрище, Стрелча, Лесичово” ще се приемат заявления

Вчера изтече срокът, в който от Местната инициативна група „Панагюрище, Стрелча, Лесичово” консултираха относно подготовката на заявленията по покана 6 прием на заявления по Стратегията за местно развитие.

От днес до 12 септември документите за подпомагане ще бъдат приемани, като подробности могат да бъдат открити на адрес – http://www.lagpsl.bg.
Най-голямата сума за подкрепа, за последната покана на Местната инициативна група, е по мярка подкрепа за създаване и развитие на микропредприятия – 122 606,86 лева. Средствата по мярка модернизиране на земеделските стопанства са 16 736,25 лева, по разнообразяване на неземеделски дейности – 19 079, 64 лева и насърчаване на туристическите дейности – 79 099,89 лева.
Документи се подават в офиса на МИГ„Панагюрище, Стрелча, Лесичово” на адрес: Панагюрище, ул.„Макгахан” 2.
През март тази година изпълнителният директор на панагюрската МИГ Лучко Македонски съобщи, че с най-много подадени и одобрени проекти в страната е родната организация. Общият размер на средствата по Стратегията за местно развитие от 2010 до 2013 година е 3 880 752 лева.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.