понеделник , 6 май 2024

Водач на листата на ГЕРБ в Пазарджик ще е ген. Стоян Тонев

Преди броени минути заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи водачите на листите в многомандатните избирателни райони на страната за предстоящите на 5 октомври парламентарни избори.

От представянето му стана ясно, че водач на кандидатите за народни представители от партията на Бойко Борисов в 13 МИР Пазарджик ще е ген. Стоян Тонев. В днешна своя публикация от „Стандарт” допълват, че Пазарджик е сред ключовите избирателни райони, тъй като е с цели 9 мандата и лично лидерът Борисов е поканил ген. Тонев за водач на листата. Цветанов акцентира, че партията му предлага на Пазарджик достоен човек, който с професионалния си опит в здравеопазването оглавяваше Военномедицинска академия, а към момента е зам.-кмет по здравеопазване в Столична община.
За изборите за 42-то Народно събрание, приключило дейността си в началото на август, водач на листата бе д-р Дончо Баксанов, който преди това бе областен управител.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.