Утре са консултациите за състава на Районната избирателна комисия

Областният управител на Пазарджик Иван Йорданов насрочи консултациите за назначаване на Районнаизбирателна комисия за произвеждане напарламентарните избори на 5 октомври 2014г.

На 8 август 2014 година (петък), от 10,00 часа, в Приемната зала на Областна администрация Пазарджик ще се проведат консултации за състава на Районна избирателна комисия Пазарджик за провеждане на парламентарните избори, насрочени с Указ №201от 5 август наПрезидентанаРепубликаБългарияза5октомври2014 г.
На основание на чл.60 от Изборния кодекс и на основание чл.32, ал.1 от Закона за администрацията, за участие в консултациите са поканени представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции ПП ГЕРБ, КП КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ, ПП ДПС, ПП АТАКА и коалициите, които имат избрани с техни кандидатски листи  членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени – КП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА, ВМРО-БНД, ЗНС, ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН и КП РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.